O nama

Pozovite nas 063/8-604-605

servis, polovna vozila, delovi

MM auto posluje sa iskustvom od preko 30 godina u radu sa vozilima putničkog i teretnog tipa iz PSA grupacije: Peugeot i Citroen, kojima je priključen i brend DS. Posebna pažnja se posvećuje specijalizovanom radnom osoblju, kao i njihovom edukovanju i usavršavanju kroz seminare i konsultacije.
Široka lepeza usluga koju MM auto nudi postojećim i novim klijentima, odnosi se na sledeće oblasti:

-Mehanika
-Elektronika
-Dijagnostika
-Elektrika
-Prodaja i zamena polovnih vozila (uz mogućnost naručivanja)
-Veliki lager novih i polovnih delova (uz mogućnost naručivanja)
-Pranje vozila
-Dubinsko pranje vozila
-Šlepovanje vozila

A u svrhu proširenja ponude vršimo usluge preko renomiranih partnera sa kojima imamo ostvarenu dugogodišnju saradnju, iz oblasti:
-Popravke automatskih menjača
-Limarija, farbanje i poliranje vozila
-Centriranje trapa
-Tapetarisanje i popravke enterijera
-Registracija i tehnički pregled vozila

Pored dugogodišnje tradicije, odlikujemo se kvalitetnom i savremenom opremom, stručnim kadrom, pristupačnim cenama, visokim kvalitetom usluga i brzim rokovima popravke. Servis je opremljen najsavremenijom opremom u oblasti dijagnostike (DiagBox i Multi Diag), klima-uredjaja (Dezinfekcija, punjenje, vakuumiranje, zamena ulja u kompresoru, kontrola, servisirnje), čišćenja dizni kao i čišćenja motora iznutra (Wynn’s sistem).
Takodje, nudimo prostran i bezbedan parking, koji je osvetljen i pod video nadzorom 24 časa.

Kombinacijom našeg iskustva i opreme koju posedujemo, Peugeot Citroen servis MM auto rešava sve probleme koji se nalaze na Vašem vozilu. Primarni cilj servisa je što veći broj zadovoljnih klijenata, kojima se osoblje potpuno posvećuje u rešavanju problema, kako bi se zauzela i zadržala liderska pozicija na tržištu.

MM Auto © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Digitalne Zanatlije