Elektronika, dijagnostika i elektrika

Pozovite nas 063/8-604-605

Elektronika, dijagnostika i elektrika auto servis mm

Najsavremenija dijagnostička oprema

Auto servis MM auto je opremljen najsavremenijom dijagnostičkom opremom kada su u pitanju vozila iz grupacije PSA Peugeot Citroen DS (DiagBox), kao i trenutno najnaprednijom univerzalnom dijagnostikom (MultiDiag) i svim alatima potrebnim za brzo i efikasno otklanjanje kvarova i brisanje grešaka na elektronskim sistemima.

Kompjuterska dijagnostika omogućuje testiranje stanja kompletnog vozila, pomažući našim stručnjacima da na najbrži i najtačniji način utvrde stvarno stanje Vašeg vozila i ukoliko je to potrebno, otklone problem.
Važno je znati da jedina dijagnostika koja na vozilima Peugeot, Citroen i DS može vršiti programiranje, kodiranje, promenu i nadogradnju softvera i zamenu računara i ključeva bez posledica je DiagBox.

Navigacioni sistemi

MM auto vrši i konfiguraciju i popravke navigacionih sistema na vozilima Peugeot, Citroen i DS kao i ažuriranje softvera i mapa.

Čišćenje i uklanjanje FAP filtera

Takođe, MM auto vrši čišćenje ali i fizičko i softversko uklanjanje FAP (DPF) filtera i EGR ventila, uz zamenu softvera, kako ne bi došlo do nepravilnosti u radu motora i aktiviranja greške.

Elektronika, dijagnostika i elektrika auto servis mm

Servisiranje i remont električnih elemenata

Auto servis MM auto vrši i servisiranje i remont alnasera, alternatora i popravku računara i instalacija na svim vozilima Peugeot, Citroen ili DS brenda.

Elektronika, dijagnostika i elektrika auto servis mm
MM Auto © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Digitalne Zanatlije