Mehanika

Pozovite nas 063/8-604-605

Auto servis mm mehanika

Alati po specifikacijama proizvođača

Peugeot Citroen servis MM auto raspolaže modernom opremom za dijagnostikovanje i otklanjanje kvarova kod svih modela Peugeot i Citroen programa.

U mnoštvu alata i opreme izdvajamo uređaje za brzo dijagnostifikovanje kvara na dihtungu glave, alate za zupčenje benzinskih i dizel motora najnovije generacije i mašinu za ispitivanje i čišćenje dizni kod benzinskih motora i wynn’s tehnologiju za čišćenje sistema za dovod goriva kod dizel i benzinskih motora.

Sve vrste propravki na Peugeot i Citroen vozilima

MM auto vrši generalne popravke dizel i benzinskih motora, popravke menjača, kočionog sistema, prednjih i zadnjih trapova, sistema za upravljanje kao i sistema za ubrizgavanje goriva na benzinskim i dizel motorima, velike i male servise, zamenu antifriza, štelovanje rada motora, zamenu, čišćenje i uklanjanje FAP (DPF) filtera…

auto servis mm mehanika

WYNN’S

Auto servis MM auto koristi WYNN’S sistem čišćenja benzinskih i dizel motora “iznutra” posebnim sredstvima. Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za Vaše vozilo mogu se rešiti ili biti sprečeni korišćenjem hemijskih tretmana koji su efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu.
Tretman se sprovodi originalnom aparaturom koja obezbeđuje optimalan rad sistema za ubrizgavanje u vozilu kroz redovno periodično održavanje.

mehanika winns mm servis
mehanika motor 20 euro 6 servis mm
MM Auto © 2024. All Rights Reserved.
Developed by Digitalne Zanatlije